İspanya Vizesi ;

İspanya Vize Başvurularında Mesleki Durumunuza Göre Evrak Listesi İçin Lütfen Firmamız İle İrtibata Geçiniz.

İspanya Vize Başvurusu Yaklaşık  7 - 10 İş Günü İçinde Sonuçlanmaktadır. 

İspanya  Vize Başvurusunda, Uçak Ve / Veya Otel Rezervasyonları Tam Ve Seyahat Süresine Uygun Yapılmalıdır. 

İspanya Vizesi BLS International Başvuru Merkezinden Yapılmaktadır.

Firmamız Vize Başvurunuzda Kullanılan 30.000 Euro Garantili Özel Seyahat Sağlık Sigortanızı Seyahat Sürenize Göre Yapmaktadır. 

Davetiyesiz Vize Başvuruları İçin Tercih Edilebilecek Ülkelerdendir. 

İspanya  Vizesi Schengen Vize Kategorisin de Olduğu İçin Tüm AB Ülkelerine Giriş İzni Vermektedir. 

İSPANYA ÇALIŞAN İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

İspanya Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

İspanya Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan İngilizce vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

(Ankara Büyükelçilik başvuruları için seyahat süresi kısa olsa bile en az 1 haftalık olmalı )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise ASLI ( Davet eden kişinin adres,irtibatbilgilerinin,seyahatinsüresinin,başvuru sahibinin bilgilerinin mutlaka olması gerekmektedir.Ekinde davet eden kişiye ait kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,eğer vatandaşı değilse oturum kartı fotokopisi ve eğer masrafları karşılıyorsa gelirini gösteren belgelerin de olmalısı gerekmektedir. )

Firma antetli kağıdına İspanya Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben şirket yetkilisi tarafından imzalanmış mesleğinize dair görevi,işe başlama tarihi,maaştutarı,izin süresi ve işverenin Türkiye'de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren firma yazısı ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

SGK işe giriş bildirgesi fotokopisi

SGK hizmet dökümü (4A)

SGK'lı değilse noter onaylı iş akdi

Son 3 aya ait maaş bordrosu ASLI

Firmaya ait Vergi Levhası fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Firma yetkililerine ait imza sirküleri fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Odası Faaliyet Belgesi-Sicil Kayıt Sureti ASLI ( 6 aydan eski olmamalı )

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira gelirini gösteren kontratları

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )(Davet eden kişiyle akrabalık bağının kanıtlanması için gereklidir.)

Ankara Büyükelçilik başvuruları için İkametgah Belgesi

Kimlik fotokopisi 

İSPANYA EVHANIMI-ÇALIŞMAYAN İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

 Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

 2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

 İspanya Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 İspanya Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan İngilizce vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

(Ankara Büyükelçilik başvuruları için seyahat süresi kısa olsa bile en az 1 haftalık olmalı )

 Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Davetiye var ise ASLI ( Davet eden kişinin adres,irtibatbilgilerinin,seyahatinsüresinin,başvuru sahibinin bilgilerinin mutlaka olması gerekmektedir.Ekinde davet eden kişiye ait kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,eğer vatandaşı değilse oturum kartı fotokopisi ve eğer masrafları karşılıyorsa gelirini gösteren belgelerin de olmalısı gerekmektedir. )

 Sponsorunuzun İspanya Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahatinizin masraflarını karşılayacağına dair dilekçesi ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

 Sponsorunuza ait gelir belgeleri ( çalışan,emekli,işveren olması durumuna göre listede yer alan sadece gelirini gösteren belgeler )

 Başvuru sahibinin var ise bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle birlikte ,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

 Başvuru sahibinin var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira gelirini gösteren kontratları

 Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

 Evli ise Evlilik cüzdan fotokopisi

 Ankara Büyükelçilik başvuruları için İkametgah Belgesi

 Kimlik fotokopisi 

İSPANYA EMEKLİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

İspanya Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

İspanya Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan İngilizce vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

(Ankara Büyükelçilik başvuruları için seyahat süresi kısa olsa bile en az 1 haftalık olmalı )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise ASLI ( Davet eden kişinin adres,irtibatbilgilerinin,seyahatinsüresinin,başvuru sahibinin bilgilerinin mutlaka olması gerekmektedir.Ekinde davet eden kişiye ait kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,eğer vatandaşı değilse oturum kartı fotokopisi ve eğer masrafları karşılıyorsa gelirini gösteren belgelerin de olmalısı gerekmektedir. )

SGK dan alınmış emeklilik belgesi

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri, Kira gelirini gösteren kontratları

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )(Davet eden kişiyle akrabalık bağının kanıtlanması için gereklidir.)

Ankara Büyükelçilik başvuruları için İkametgah Belgesi

Kimlik fotokopisi

70 yaş üstü gidecek kişilerin doktordan alınmış seyahat edebilir raporu

İspanya Vizesi İçin Gerekli Diğer Evrak Listeleri İçin Nokta Vize İle İrtibata Geçiniz.