Hollanda Vizesi;

Hollanda Vize Başvurularında Mesleki Durumunuza Göre Evrak Listesi İçin Lütfen Firmamız İle İrtibata Geçiniz..

Hollanda Turistik Olarak Tercih Edilen Bir Ülkedir. Vize Başvuruları Bu durum Gözetilerek Kısa Sürede Sonuçlanmaktadır. 

Hollanda  Vize Başvurusunda, Uçak Ve / Veya Otel Rezervasyonları Tam Ve Seyahat Süresine Uygun Yapılmalıdır. 

Hollanda Vizesi Başvuruları VFS Global Başvuru Merkezinden Yapılmaktadır.

Firmamız Vize Başvurunuzda Kullanılan 30.000 Euro Garantili Özel Seyahat Sağlık Sigortanızı Seyahat Sürenize Göre Yapmaktadır. 

Davetiyesiz Vize Başvuruları İçin Tercih Edilebilecek Ülkelerdendir. 

Hollanda  Vizesi Schengen Vize Kategorisin de Olduğu İçin Tüm AB Ülkelerine Giriş İzni Vermektedir. 

HOLLANDA ÇALIŞAN İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

Hollanda Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Hollanda Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise ASLI ve fotokopisi( Bağlı bulunduğu belediyeden alınmış matbuudavetiye.Davet eden kişinin adres,irtibatbilgilerini,seyahatinsüresini,başvuru sahibinin bilgilerinin mutlaka olması gerekmektedir.Ekinde davet eden kişiye ait kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,eğer vatandaşı değilse oturum kartı fotokopisi

masrafları karşılıyorsa gelirini gösteren belgeler de olmalıdır. )

Firma antetli kağıdına Hollanda Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben şirket yetkilisi tarafından imzalanmış mesleğinize dair görevi,işe başlama tarihi,maaştutarı,izin süresi ve işverenin Türkiye'de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren firma yazısı ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

SGK işe giriş bildirgesi fotokopisi

SGK hizmet dökümü (4A)

SGK'lı değilse noter onaylı iş akdi

Son 3 aya ait maaş bordrosu imzalı kaşeli

Firmaya ait Vergi Levhası fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Firma yetkililerine ait imza sirküleri fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Odası Faaliyet Belgesi-Sicil Kayıt Sureti ( 6 aydan eski olmamalı )

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira gelirini gösteren kontratları

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )(Davet eden kişiyle akrabalık bağının kanıtlanması için gereklidir.)

Kimlik fotokopisi 

HOLLANDA EVHANIMI-ÇALIŞMAYAN İÇİN GEREKEN EVRAKLAR

 Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

 2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

 Hollanda Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Hollanda Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Davetiye var ise ASLI ve fotokopisi( Bağlı bulunduğu belediyeden alınmış matbuudavetiye.Davet eden kişinin adres,irtibatbilgilerini,seyahatinsüresini,başvuru sahibinin bilgilerinin mutlaka olması gerekmektedir.Ekinde davet eden kişiye ait kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,eğer vatandaşı değilse oturum kartı fotokopisi

masrafları karşılıyorsa gelirini gösteren belgeler de olmalıdır. )

 Sponsorunuzun Hollanda Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahatinizin masraflarını karşılayacağına dair dilekçesi ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

 Sponsorunuza ait gelir belgeleri ( çalışan,emekli,işveren olması durumuna göre listede yer alan sadece gelirini gösteren belgeler )

 Başvuru sahibinin var ise bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle birlikte ,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

 Başvuru sahibinin var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira gelirini gösteren kontratları

 Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

 Kimlik fotokopisi 

HOLLANDA EMEKLİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

Hollanda Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Hollanda Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise ASLI ve fotokopisi( Bağlı bulunduğu belediyeden alınmış matbuudavetiye.Davet eden kişinin adres,irtibatbilgilerini,seyahatinsüresini,başvuru sahibinin bilgilerinin mutlaka olması gerekmektedir.Ekinde davet eden kişiye ait kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,eğer vatandaşı değilse oturum kartı fotokopisi

masrafları karşılıyorsa gelirini gösteren belgeler de olmalıdır. )

Emeklilik kartı ya da SGK dan alınmış emeklilik belgesi

SGK Emekli aylık bilgisi (4A)

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira gelirini gösteren kontratları

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )(Davet eden kişiyle akrabalık bağının kanıtlanması için gereklidir.)

Kimlik fotokopisi

70 yaş üstü gidecek kişilerin doktordan alınmış seyahat edebilir raporu

Hollanda Vizesi Diğer Evrak Listeleri İçin Nokta Vize İle İrtibata Geçiniz