Danimarka Vizesi;

Danimarka  Vize Başvurularında Mesleki Durumunuza Göre Evrak Listesi İçin Lütfen Firmamız İle İrtibata Geçiniz

Danimarka Vize Başvurularında, Davetiye Önem Taşımaktadır. İsveç Genel Olarak Turistik Vize Başvurularının Yoğun  Olmadığı Bir Ülkedir. 

Danimarka Vize  Başvurusunda, Uçak Ve / Veya Otel Rezervasyonları Tam Ve Seyahat Süresine Uygun Yapılmalıdır. 

Firmamız Vize Başvurunuzda Kullanılan 30.000 Euro Garantili Özel Seyahat Sağlık Sigortanızı Seyahat Sürenize Göre Yapmaktadır. 

Danimarka   Vizesi Schengen Vize Kategorisin de Olduğu İçin Tüm AB Ülkelerine Giriş İzni Vermektedir. 

DANİMARKA ÇALIŞAN İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar ve RENKLİ FOTOKOPİLERİ )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise ASLI (Danimarka'daki davet eden kişiden alınmış Danimarka'ca ya da İngilizce hazırlanmış davetiye.Davet eden ve edilenin adres ve irtibat bilgileri,akrabalık varsa derecesi,ziyaretin amacı mutlaka belirtilmelidir.Eğer nişanlı ya da sevgili ise ne kadar zamandır tanıştıkları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarının A4 boyutunda kağıda RENKLİ FOTOKOPİSİ eklenmelidir.Davet eden kişiye ait ;oturma izni,Danimarka kimlik fotokopisi,pasaport fotokopi gibi ek belgeler de olmalıdır.ÖrneğinVU2 davetiyesi-Tarafımızdan örneği gönderilecektir. )

Firma antetli kağıdına Büyükelçiliğe/Başkonsolosluğa hitaben şirket yetkilisi tarafından imzalanmış mesleğinize dair görevi,işe başlama tarihi,maaştutarı,izin süresi ve işverenin Türkiye'de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren firma yazısı ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

SGK işe giriş bildirgesi

SGK hizmet dökümü (4A)

Son 4 aya ait maaş bordrosu

Firmaya ait Vergi Levhası fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Firma yetkililerine ait imza sirküleri fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Odası Faaliyet Belgesi-Sicil Kayıt Sureti ( 6 aydan eski olmamalı )

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

Kimlik fotokopisi 

DANİMARKA EVHANIMI-ÇALIŞMAYAN İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar ve RENKLİ FOTOKOPİLERİ )

 2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

 Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Danimarka Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Sponsorunuzun Danimarka Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahatinizin masraflarını karşılayacağına dair dilekçesi ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

 Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Davetiye var ise ASLI (Danimarka'daki davet eden kişiden alınmış Danimarka'ca ya da İngilizce hazırlanmış davetiye.Davet eden ve edilenin adres ve irtibat bilgileri,akrabalık varsa derecesi,ziyaretin amacı mutlaka belirtilmelidir.Eğer nişanlı ya da sevgili ise ne kadar zamandır tanıştıkları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarının A4 boyutunda kağıda RENKLİ FOTOKOPİSİ eklenmelidir.Davet eden kişiye ait ;oturma izni,Danimarka kimlik fotokopisi,pasaport fotokopi gibi ek belgeler de olmalıdır.ÖrneğinVU2 davetiyesi-Tarafımızdan örneği gönderilecektir. )

 Sponsorunuza ait gelir belgeleri ( çalışan,emekli,işveren olması durumuna göre listede yer alan sadece gelirini gösteren belgeler )

 Başvuru sahibinin var ise bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle birlikte ,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

 Başvuru sahibinin var ise tapu-ruhsat fotokopileri

 Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

 Evli ise Evlilik Cüzdan Fotokopisi

 Kimlik fotokopisi 

DANİMARKA EMEKLİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar ve RENKLİ FOTOKOPİLERİ )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

Schengen Vizesi Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Danimarka Büyükelçiliği'ne/Başkonsolosluğu'na hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Yurt Dışı Seyahat Sağlık Sigortası ASLI ve fotokopisi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise ASLI (Danimarka'daki davet eden kişiden alınmış Danimarka'ca ya da İngilizce hazırlanmış davetiye.Davet eden ve edilenin adres ve irtibat bilgileri,akrabalık varsa derecesi,ziyaretin amacı mutlaka belirtilmelidir.Eğer nişanlı ya da sevgili ise ne kadar zamandır tanıştıkları ve birlikte çekilmiş fotoğraflarının A4 boyutunda kağıda RENKLİ FOTOKOPİSİ eklenmelidir.Davet eden kişiye ait ;oturma izni,Danimarka kimlik fotokopisi,pasaport fotokopi gibi ek belgeler de olmalıdır.Örneğin VU2 davetiyesi-Tarafımızdan örneği gönderilecektir. )

SGK Emekli aylık bilgisi (4A)

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren,içerisinde minimum 3000 TL bakiye bulunan yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

Kimlik fotokopisi

70 yaş üstü gidecek kişilerin doktordan alınmış seyahat edebilir raporu