Avustralya Vizesi;

AVUSTRALYA ÇALIŞAN İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

Avustralya Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Avustralya Büyükelçiliği'ne hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan İngilizce vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

Uçak ve Otel Rezervasyonları (Tarafımızdan sağlanacaktır )

Davetiye var ise faks,mail (Avustralya'daki davet eden kişinin adres,irtibat bilgilerini içeren davetiye ile birlikte davet eden kişiye ait;oturma izni veya Avustralya kimlik fotokopisi,pasaport fotokopisi,son üç aylık maaş bordroları. )

Firma antetli kağıdına Avustralya Büyükelçiliği'ne hitaben şirket yetkilisi tarafından imzalanmış mesleğinize dair görevi,işe başlama tarihi,maaş tutarı,izin süresi ve işverenin Türkiye'de görevine devam edeceğine dair taahhüdünü içeren İngilizce hazırlanmış firma yazısı ( Örneği tarafımızdan sağlanabilir )

SGK işe giriş bildirgesi

SGK hizmet dökümü (4A)

Son 3 aya ait maaş bordrosu

Firmaya ait Vergi Levhası fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Sicil Gazetesi fotokopisi

Firma yetkililerine ait imza sirküleri fotokopisi

Firmaya ait Ticaret Odası Faaliyet Belgesi-Sicil Kayıt Sureti ( 6 aydan eski olmamalı )

Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren minimum 3000 TL bakiye bulunan, yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

Var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira geliri varsa kontratı

Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

Kimlik fotokopisi

Tarafımızca gönderilen bilgi formundaki ek bilgiler 

AVUSTRALYA EVHANIMI-ÇALIŞMAYAN İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

 2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

 Avustralya Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Avustralya Büyükelçiliği'ne hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan İngilizce vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Sponsorunuzun Avustralya Büyükelçiliği'ne hitaben yazılmış seyahatinizin masraflarını karşılayacağına dair İngilizce hazırlanmış dilekçesi ( Örneği tarafımızdan sağlanacaktır )

 Uçak ve Otel Rezervasyonları ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Davetiye var ise ASLI veya faks,mail ( Avustralya'daki davet eden kişinin adres,irtibat bilgilerini içeren davetiye ile birlikte davet eden kişiye ait;oturma izni veya Avustralya kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,son üç aylık maaş bordroları. )

 Sponsorunuza ait gelir belgeleri ( çalışan,emekli,işveren olması durumuna göre listede yer alan sadece gelirini gösteren belgeler )

 Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren minimum 3000 TL bakiye bulunan, yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

 Başvuru sahibinin var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira geliri varsa kontratı

 Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

 Evli ise evlilik cüzdan fotokopisi

 Kimlik fotokopisi

 Tarafımızca gönderilen bilgi formundaki ek bilgiler 

 

AVUSTRALYA EMEKLİ İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

 Pasaport ( en az 6 ay geçerliliği olmalıdır,var ise eski pasaportlar )

 2 adet biometrik fotoğraf ( 3,5cm-4,5cm arası beyaz fon üzerine çekilmiş yüz 3cm-3,6cm arasında )

 Avustralya Başvuru Formu ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Avustralya Büyükelçiliği'ne hitaben yazılmış seyahat planını ve amacını anlatan İngilizce vize talep dilekçesi ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Uçak ve Otel Rezervasyonları ( Tarafımızdan sağlanacaktır )

 Davetiye var ise ASLI veya faks,mail ( Avustralya'daki davet eden kişinin adres,irtibat bilgilerini içeren davetiye ile birlikte davet eden kişiye ait;oturma izni veya Avustralya kimlik fotokopisi,pasaportfotokopisi,son üç aylık maaş bordroları. )

 Emeklilik kartı ya da SGK dan alınmış emeklilik belgesi

 SGK Emekli aylık bilgisi (4A)

 Bankadaki hesabınıza ait son 3 aylık hesap hareketlerini gösteren minimum 3000 TL bakiye bulunan, yetkili imzalı- kaşeli,güncel hesap dökümü ( yetkililere ait imza sirküleriyle beraber,maksimum 1 hafta önce alınmış olmalıdır )

 Var ise tapu-ruhsat fotokopileri,kira geliri varsa kontratı

 Tam Tekmil Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği ASLI ( anne,baba,kardeş,eş ve çocukları gösteren,açıklamalar kısmında adres belirten )

 Evli ise evlilik cüzdan fotokopisi

 70 yaş üstü gidecek kişilerin doktordan alınmış seyahat edebilir raporu

 Kimlik fotokopisi

 Tarafımızca gönderilen bilgi formundaki ek bilgiler 

NOT: Avustralya Vize Başvurularında Bazı Belgelerin Çevirisi Talep Edilmektedir. Nokta Vize İle İrtibata Geçiniz.